19 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika Ramazan açıklaması! Alışverişlerinizden 600 TL para kazanacaksınız! 

İş Bankası'ndan son dakika Ramazan açıklaması! Alışverişlerinizden 600 TL para kazanacaksınız! 

Türkiye İş Bankası, müşterilerine güzel bir haber verdi. Banka son dakika açıklaması ile duyurdu. 30 Nisan 2023'e kadar vaktiniz var!.. İşte ayrıntılar.. Hemen bakın...



Kampanyaya katılmak için, İş Bankası Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarındaki "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyada bulunan "KATIL" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Katılım işlemini alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya katılanlar, ilk peşin market alışverişlerinde 400 TL ve üzeri harcama yaptıktan sonra farklı günlerde yapacakları her 400 TL ve üzeri peşin alışverişlerinde 40 TL MaxiPuan kazanabilirler. Toplamda, 600 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunan bu kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri en fazla 600 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kazanılan MaxiPuan'lar, 4 Mayıs 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecektir ve son kullanma tarihi 30 Haziran 2023'tür. Kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı İş Bankası'na aittir. Detaylı bilgi için kampanyanın resmi bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

İş Bankası ndan son dakika Ramazan açıklaması! Alışverişlerinizden 600 TL para kazanacaksınız! 

Destek Kartı: İş Bankası, MaxiPuan'ları kullanarak destek kartı alımı yapabileceğiniz bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Maximum Mobil Pazarama üzerinden seçilen sivil toplum kuruluşlarının destek kartı alınabilecek. Alınan destek kartı tutarı kadar Pazarama MaxiPuan, takip eden haftanın ikinci iş günü yüklenecek. Pazarama MaxiPuan'ların son kullanma tarihi ise 31 Temmuz 2023 (bu tarih dâhil) olarak belirlenmiştir. İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerektiğini unutmayın. Yüklenmiş olan Pazarama Puan, destek kartı alımı için kullanılabileceği gibi, başka bir amaçla kullanmanız durumunda ilave bir Pazarama Puan yüklemesi gerçekleştirilmeyecektir. Destek kartı alımında MaxiPuan için alt ve üst sınır bulunmamaktadır, ancak bir müşteriye en fazla 1.000 TL Pazarama MaxiPuan yüklenebilecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir. 

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir. 

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama da onlardan! Aylık 8.506 TL ödeme yapılacak!
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 15 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!
Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Geri Dön