14 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar acele edin!

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! İş Bankası'ndan verilen bilgiye göre 30 Kasım'a kadar bu fırsattan yararlanabilirsiniz. İşte detaylar...



KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR!

İş Bankası Maximum özellikli bireysel kredi kartları, 
Maximiles, 
Maximiles Black, 
Maximum Genç, 
MaxiPara,
Bankamatik Kartlar kampanyaya dahil edilmiştir.

 İş Bankası ndan yeni kampanya! 30 Kasım a kadar acele edin!

KAMPANYAYA DAHİL EDİLMEYEN KARTLAR VE İŞLEMLER NELER?

Ticari Kartlar, 
Tüm Aidatsız Kartlar, 
Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler,
Ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. 

 İş Bankası ndan yeni kampanya! 30 Kasım a kadar acele edin!

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanya kapsamında ödül kazanılabilmesi için www.vivense.com sitesinden tek seferde en az 4 bin TL ve üzeri alışveriş işlemi gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bir müşteri kampanya kapsamında azami 200 TL MaxiPuan kazanabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, yüklenen MaxiPuan’lar  geri alınacaktır. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Engelli aracın ÖTV ödemesi ne kadar? Engelli araç alım limiti 2023 artacak mı?
Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!
İslam Memiş'ten son uyarı! '2023'ten önce bunu mutlaka yapın'

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön