29 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar acele edin!

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! İş Bankası'ndan verilen bilgiye göre 30 Kasım'a kadar bu fırsattan yararlanabilirsiniz. İşte detaylar...



Bankalar son dönemlerde yaptığı kampanyalar ile dikkat çekiyor. Bu bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası, 30 Kasım'a kadar geçerli olacak kampanyasını paylaştı. Kampanya kapsamında 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayacaksınız. Kampanya detaylarını paylaşan İş Bankası şu açıklamaları yaptı:

"1-30 Kasım tarihleri arasında www.vivense.com’dan tek seferde 4.000 TL ve üzeri alışverişinizi Maximum Kart’ınızla yaparak 200 TL MaxiPuan kazanın!"

 İş Bankası ndan yeni kampanya! 30 Kasım a kadar acele edin!

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de veya İşcep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız gerekiyor. Katılımınızı kampanya dönemi içerisinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz. 

Ödül kullanımı hakkında bilgi veren İş Bankası'nın web adresinde şu bilgilere yer verildi:

"Kazanılan MaxiPuan’lar 15 Aralık 2022 tarihinde kampanya kriterlerinin yerine getirildiği kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2023’tür. (bu tarih dâhil) Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir."

Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön