Ekonomi

İş Bankası'ndan yüreğinize su serpecek kampanya! 15 Şubat 2023'e kadar elinizi çabuk tutun! İş işten geçmesin!

İş Bankası'ndan dev kampanya geldi! Akaryakıtta bu şekilde indirim alabilirsiniz.  15 Şubat 2023'e kadar elinizi çabuk tutun, yoksa çok geç olacak! İşte ayrıntılar... İş Bankası, kampanyaları arasına bir yenisini daha kattı

Türkiye'nin en sevilen bankalarından biri olarak akıllarda beliren İş bankası'ndan inanılmaz kampanyalar bu ay da gelmeye devam ediyor. İş Bankası, kampanyaları arasına bir yenisini daha kattı. İş Bankası'ndan verilen kampanya detaylarına göre; "Shell İstasyonlarında 60 TL MaxiPuan!" kazanacaksınız. Sürücüler bu fırsatı sakın kaçırmasın.  

Peki, Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Kampanyaya dahil edilen kartlar neler? Kampanyaya dahi̇l olmayan kartlar ve i̇şlemler neler? Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte ayrıntılar...

Kampanyayı özetlemek isteyen İş Bankası, resmi web adresinde şu sözlere yer verdi:

"1 Ocak – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 60 TL MaxiPuan!"

Promosyon süresi boyunca (satın almadan önce veya sonra) istediğiniz zaman promosyona katılabilirsiniz.

Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarının "Kampanyalar" bölümünde ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklayarak ücretsiz katılım sağlayabilirsiniz.

 

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları,  Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyaya dahi edildi.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya kapsamına alınmadı.

 

ÖDÜL KULLANIMI!

Birikmiş Maxi Puanlar, yalnızca Maksimum Sözleşmeli Shell İstasyonlarında görüntülenebilir ve yalnızca yakıt satın almak için kullanılabilir. MaxiPuan 22 Şubat 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil`e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere faydalanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan almaya hak kazanabilir.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve SHELL&TURCAS PETROL A.Ş.önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.isbank.com.tr/

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?
Akbank'tan yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023'e kadar havada kapmanız lazım!
Akaryakıtta yeni yıl fırtınası! Benzin, motorin, LPG'de tabela değişti! BP, PO, Shell, Opet 2 Ocak 2023 fiyat listesi...