Ekonomi

İş Bankası'nın promosyon kampanyası ne zamana kadar sürecek?

Türkiye İş Bankası, düzenlediği kampanya ile emekli maaşını taşıyanlara 7.500 TL’ye varan promosyon alma imkânı ve ek ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor500 TL’ye varan promosyon alma imkânı ve ek ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor

Maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere İşCep üzerinden maaş taşıma ve promosyon talebinde bulunma kolaylığı sağlayan Türkiye İş Bankası, düzenlediği kampanya ile emekli maaşını taşıyanlara 7.500 TL’ye varan promosyon alma imkânı ve ek ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. 

Banka 1 Eylül'de başlattığı promosyon kampanyasını  31 Ekim 2022 tarihine kadar sürdürecek. Kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 3 yıl boyunca İş Bankası aracılığıyla almak üzere taahhütte bulunan Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini kapsayan SGK emeklilerine; 1.500 TL’den düşük maaşlar için 5.000 TL, 1.500 - 2.500 TL arası maaşlar için 6.250 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. 

Emekli maaşını başka bir bankadan alan ya da PTT aracılığı ile maaş alan ve emekli maaşında bloke bulunmayan emekliler, şubeye gitmelerine gerek kalmadan İşCep üzerinden emekli maaşını taşıma ve promosyon başvurusu işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapabiliyor.

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler, nakit promosyon ödemesinin yanı sıra Maximum Kart ve ek kartları için aidat ödemiyor, ayrıca havale ve EFT’lerini İşCep ve İnternet Şubesi’nden ücretsiz olarak yapabiliyor. Ayrıca 7.500 TL’ye varan promosyon imkânının yanı sıra emekli tanıdığını İş Bankası’na getiren İş Bankası müşterilerine, Pazarama’da geçerli 500 TL’ye varan MaxiPuan da veriliyor. 

Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile başlatılan kampanya 31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden yada mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri  7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Bankanın internet sitesinde yer alan açıklamada; "Yurt geneline yaygın şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler" deniliyor.

 

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın!

Yarış kızıştı, süre uzadı, zamlar peş peşe geldi! Bankaların emekli promosyon yarışı durmak bilmiyor! ING, TEB, İşbank..

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Yasal düzenleme geliyor