28 / 04 / 2024

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyası temsilcileri, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemden umutlu olduğunu belirten temsilciler, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.



“KALKINMANIN KARTOPU GİBİ HIZLANACAĞI GÜNLERİ BİRLİKTE KURACAĞIZ”

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de bu yılın kendileri için özel bir yıl olduğuna vurgu yaparak, yapacak çok işlerinin bulunduğunu söyledi.

Avdagiç konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Daha çok üretim-ihracat-istihdam konusunda yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne büyük işler düşüyor. Türk özel sektörü olarak, kazanımlarımıza yenilerinin ilave edileceği ve kalkınmanın kartopu gibi hızlanacağı günleri beraber inşa edeceğiz” diye konuştu.

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Mahmut Asmalı ise Türk milletinin istikrardan yana iradesini açık ve net bir biçimde ortaya koyduğunu kaydetti.

Asmalı, “Bundan sonra Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Türkiye idealiyle hep beraber çalışmaya, Türkiye için hep beraber üretmeye devam edeceğiz. Yeni yüzyıl, Büyük Türkiye’nin yüzyılıdır. Yeni yüzyıl, istiklal ve istikbalin yüzyılıdır” ifadelerini kullandı.

A101’de temizlik kova seti 275 TL’ye, 16’lı kâğıt havlu 100 TL’ye, toz deterjan 190 TL’ye düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı rekor sayıda personel alacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Garanti Bonus müşterilerine müjde! Hesabınıza 2 gün içinde para yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön