02 / 05 / 2024

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO İstanbul Çekmeköy'de yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçüme sahip arsanın alınacağını Ocak ayının ilk günlerinde resmen duyurmuştu. O arsa ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...



İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesinde yer alan, mülkiyeti Kasaba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye ait olan toplam 7 871,05 metrekare yüz ölçümlü arsa paylarının satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Gayrimenkullerin mülkiyeti resmen İş GYO'ya geçti. İş GYO söz konusu parsellerde proje hayata geçirileceğine ilişkinde açıklamada bulunmuştu ancak konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmadı.

İş GYO'nun satın aldığı parseller imar yollarına cepheli ve Ömerli Mahallesi, Çekmeköy/İstanbul posta adresinde yer alıyor. Parsellere ulaşım, bölgenin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Şile Otoyolu ve Ayvalı Çiftliği Caddesi üzerinden özel araç ve toplu taşıma araçları ile gerçekleştirilebiliyor. 

İş GYO, Çekmeköy den arsa aldı! 

Parsellerin yakın çevresinde; Park Flora Sitesi, Mavi Yeşil Sitesi, Riverside Sitesi ve Alev Okulları gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca söz konusu parseller, Çekmeköy ilçe merkezine 10, Tem Otoyoluna 15, F.S.M Köprüsü'ne 20, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 24 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Çekmeköy Ömerli'de yer alan arsalar için geçtiğimiz aylarda yayımlanan değerleme raporunda yer alan verilere göre; parsellerin nihai değeri 42 milyon 95 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 45 milyon 462 bin 600 Türk Lirası şeklinde açıklandı.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Kasaba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye ait olan toplam 7.871,05 m2 yüz ölçümlü arsa paylarının satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlanmış ve taşınmazların mülkiyeti Şirketimize geçmiştir

İş GYO Çekmeköy Ömerli'den 37.9 milyon TL'ye arsa alıyor!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Pasifik GYO, 2022'de ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam! 


Geri Dön