GYO

İş GYO İFM projesinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 Ada, 9 parsele ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İFM projesinin değeri ne kadar? İşte o rakam!  

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Finans Merkezi Değerleme Raporunu yayınladı. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 Ada, 9 parsele ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı ve rakam belli oldu. Son dönemlerin en önemli projelerinden biri olarak lanse edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM)’nin ülkemizin uluslararası piyasada konumunu ve yaşam standartlarını da değiştirmesi planlanıyor. 

Peki İş GYO İFM projesinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO İFM projesi, dünyanın en büyük 5 finans merkezinden biri olmayı hedefleyen İFM’nin kalbinde konumlanıyor. Değerleme konusu projenin yer aldığı parsel üzerinde inşa edilen İş GYO İstanbul Finans Merkezi Projesi kapsamında, satılabilir alanı dükkan bölümlerinin 3.029,20 metrekare; ofis bölümlerinin satılabilir alanının 29.332,07 metrekare, toplam satılabilir alanın 32.361,27 metrekare olduğu belirlendi.  

İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin toplam inşaat alanı ortak alanlar ile beraber 74 bin 505,50 metrekare olarak belirlendi. Proje çerçevesinde; 24 adet dükkan ve 62 adet ofis niteliğinde birimler şeklinde projelendirilen ticari blokta, toplam 86 adet işyeri nitelikli bağımsız birim bulunuyor. 

Ümraniye İlçesi'nde Site Mahallesi İstanbul Finans Merkezi Alanı bölgesi içerisinde yer alan projenin arsa alanı 4 bin 797,45 metrekare şeklinde açıklandı. 

İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor. Dükkan ve ofis birimlerinin iç mekanı natamam durumda olup Shell-Core şeklinde pazarlanacağı belirlendi. Projenin genel fiziki ilerlemesi yaklaşık yüzde 98 olarak belirtildi. 

İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar? 

-725 ada 169 parseldeki projenin mevcut durum değeri 

KDV hariç: 1 milyar 735 milyon 642 bin TL 

KDV dahil: 2 milyar 48 milyon 57 bin 560 TL 

-Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri 

KDV hariç: 1 milyar 767 milyon 10 bin TL 

KDV dahil: 2 milyar 85 milyon 71 bin 800 TL

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 Ada, 9 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri belli oldu!