13 / 05 / 2024

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...



İş GYO Kartal Manzara Adalar projesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, Yakacık Caddesi, 10047 ada 6 parselde konumlanıyor. Projenin yakın çevresinde İstmarin Kartal, Residence Eagle, Helis More Residence, Daire Kartal gibi projeler ile Kartal Limanı, Kartal Sahil Parkı, Kartal Yunus Tren İstasyonu, Kartal Stadyumu, Kültür Parkı yer alıyor. Parsellere ana ulaşım aksı Yakacık Caddes şeklinde belirtiliyor. 

Kartal Metro, Marmaray, Kartal İskelesi'ne yakın lokasyonu ile ön plana çıkan projedeki, A Blok'ta 7 adet, B Blok'ta 15 adet, C Blok'ta 16 adet olmak üzere toplam 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı. 

İş GYO Kartal Manzara Adalar daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

Proje kapsamında, A ve B Blok konut bloku, C Blok; zemin katlar ticari, üst katlar konut bloku, D ve E Blok; zemin katlar dükkan, normal katlar ofis olmak üzere tamamı ticari blok, F Blok ise 25 adet dükkandan oluşan AVM bloku olarak hayata geçirildi. 

Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri 224 milyon 541 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 241 milyon 654 bin 560 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 10047 Ada, 6 Parsel'de yer alan 38 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

Erikli Evleri 1. Etap'ın yasal izinleri tamam! Projenin değeri belli oldu!

 


Geri Dön