10 / 05 / 2024

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçirilen Litus İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Altunizade'de konumlanıyor. Litus İstanbul projesinde ön satış başladı. Peki Litus İstanbul projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Litus İstanbul, Altunizade'de Kısıklı Caddesi'nde iki kıtanın kıyısında yükseliyor. Projede 98 adet konut ve 13 adet ofis yer alıyor. 

7 bloktan oluşan projede, 6 blok konut, bir blok ise iş yeri olarak kullanılacak. Blokların yükseklikleri 4 ve 5 kat olarak belirlendi. 

Litus İstanbul'da 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor.

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade ye 98 konutluk yeni proje! 

Projede yer alan 2+1'lerin net büyüklükleri 112 metrekareden, 3+1'lerin net büyüklükleri ise 136 metrekareden başlıyor. Net alanlara bahçe ve teraslar dahil değil.

Litus İstanbul'da basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı, kapalı havuz, çocuk oyun alan, Fitness, Sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2023 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanıyor.  

Projenin arsa alanı 17 bin 122, inşaat alanı 58 bin 3110 metrekare olarak belirlendi. Toplam 115 adet bağımsız bölümün yer aldığı Litus İstanbul'da, alışveriş merkezleri, mağazalar, restoranlar bulunuyor.

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade ye 98 konutluk yeni proje! 

Litus İstanbul, Avrasya Tüneli'ne 4.1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 2,3 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 45 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 33 kilometre mesafede yükseliyor. 

LİTUS İSTANBUL FİYAT LİSTESİ KASIM 2022

Litus İstanbul projesinde yer alan konutların başlangıç fiyatları belli oldu. Projede yer alan 2+1'ler 18 milyon 640 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.litusistanbul.com.tr/

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 


Geri Dön