28 / 04 / 2024

İş GYO Manzara Adalar projesini tanıttı!

İş GYO Manzara Adalar projesini tanıttı!

İş GYO, yeni projesini de Anadolu yakasının gözdesi Kartal’da hayata geçiriyor. Projeden 750 milyon lira hasılat bekleyen iş GYO, toplam kira gelirlerini de üç yılda 55 milyon dolardan 110 milyona çıkaracak



Konut ve ofis yatırımlarını istanbul’un değerlenen bölgelerine yapan iş GYO, yeni projesini de Anadolu Adalet Sarayı ve metroyla prim yapan Kartal’da inşa edecek. Manzara Adalar isimli projeyi 300 milyon dolar yatırımla hayata geçireceklerini söyleyen iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, projeden 750 milyon lira hasılat elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. Tanes, “Arsa sahibinin payı ve maliyetler düşüldükten sonra iş GYO olarak projeden beklentimiz, elimizde kalacak ofis ve ticari alanlardan kira geliri elde etmek” dedi.


iş GYO olarak toplam kira gelirlerini de artırdıklarını ifade eden Tanes, “Yılda 55 milyon dolarlık düzenli kira gelirimiz var. Bu rakamı üç yıl sonunda 110 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


600 MİlYON $’lıK PrOJE CEPTE 


Bugüne kadar Kanyon, ege Perla, Çınarlı Bahçe, iş GYO istanbul Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi olmak üzere pek çok projeye imza attıklarını söyleyen Turgay Tanes, inşaatı devam eden 600 milyon dolarlık projeleri olduğunu belirtti. Tanes, 2015 yılının Ocak ayında nef ile birlikte hayata geçirecekleri Topkapı projesini görücüye çıkaracaklarını da dile getirdi.


FİNANS MERKEZİ 2015’TE


Ataşehir’de yükselecek istanbul Uluslararası Finans Merkezi’ndeki iş GYO projesine bakanlıktan onay çıktı. Turgay Tanes, ruhsatı da aldıktan sonra 2015 yılında kulelerin inşaatına başlayacaklarını ifade etti.


267 BİN LİRAYA EV


Stüdyo tipinden 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Manzara Adalar’da üç blokta 975 konut bulunuyor. Fiyatların dairenin katına, konumuna göre değiştiği projede, stüdyo daireler 267 bin 700 liradan satışa sunuluyor. Projede 4+1’ler ise 1.5 milyon liradan başlıyor.

 

KARTAL'DA NELER OLUYOR?


İstanbul Anadolu Adalet Sarayı ve Kadıköy- Kartal metrosu, Kartal – Maltepe bölgesindeki konut ve ofis fiyatlarını uçurdu. Beş yılda konut metrekare fiyatlarının 6 bin lira seviyesine yükseldiği Kartal’a marinanın yapılması ve Marmara Üniversitesi’nin 3 milyon metrekarelik arazi üzerine inşa edeceği yeni kampus, bölgedeki fiyatları yukarıya çekecek.



Elif Akın-Millet


Geri Dön