11 / 05 / 2024

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?



İŞ GYO PROFİLO AVM'Yİ ARTAŞ'A SATTI

İş GYO geçtiğimiz Ocak ayında yaptığı bir açıklama ile T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin yanındaki taşınmaz ile birlikte satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını duyurmuştu. Hemen ardından yapılan yeni bir açıklamada ise İş GYO'nun Artaş ile masaya oturduğu ve AVM'nin satışı için imzaları attığı belirtildi. İş GYO, 6 Ocak'ta Profilo Alışveriş Merkezi ile ilgili proje geliştirmek amacıyla Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Arsa Payı Karşılığı Hasılat Paylaşımı ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. 

Artaş İnşaat'ın Profilo AVM arazisinde imza atacağı proje kapsamında, İş GYO'ya ödenecek asgari hasılat payı tutarı 65 milyon USD+KDV olarak açıklandı. 

Değerleme raporunda da AVM'nin tahliye sürecinde olduğu belirtildi. 

İş GYO Profilo AVM deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

Profilo AVM'de yer alan 60 adet bağımsız bölümün değeri 1 milyar 200 milyon Türk Lirası, KDV dahil toplam satış değeri ise 1 milyar 416 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2410 Ada, 246 Parsel ve 9221 Ada, 1 Parsel'lerde yer alan taşınmazlara ait ekspertiz raporu ektedir. 

Değerleme raporu için tıklayın

Marmara Park AVM'nin değeri 1.4 milyar TL'ye ulaştı! 

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile  Ankara  İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 


Geri Dön