30 / 06 / 2024

İsabetli tahminler yapan İslam Memiş '1500 lira' dedi! Son şans geliyor

İsabetli tahminler yapan İslam Memiş '1500 lira' dedi! Son şans geliyor

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Haftayı düşüşle kapatan altın için rekor çağrısında bulunan İslam Memiş, dikkat çeken bir tüyo paylaştı. İşte tüm detaylar...



“BU KEZ TRENİN ARKASINDAN BAKACAKLAR”
Son fırsatın beklenmesi gerektiğini ifade eden Memiş fırsatı kaçıranlar için 'bu kez trenin arkasından bakacaklar" ifadesini kullandı. Gram altının 1550 TL seviyelerini test etmesinden sonra 1500'den umudunu kesenlerin trene bineceğini söyleyen Memiş bu kez düzeltme ile 1400'ü görünce zarar ettiğini düşünecekler dedi. 1000'li rakamları dikkate almayan yatırımcılara dikkat çeken Memiş hanicilerin de çoğalacağını ifade etti.

İslam Memiş, dolar kurunun seçim sonrası 24-25 liraları görebileceğini ancak getiri olarak bir karşılığının olmayacağını kaydetti.

İşte İslam Memiş'in açıklamaları:

Ben 2022 Aralık ayında 2023'ün analizini yaparken bu yılın yaz ayı için dolar için 24-25 lira tahmini yapmıştım. Dolar kuru şu an kapalı çarşı ve bankalarda 19,40'tan işlem görüyor. 20 lira seviyesi kırıldığı zaman başka seviyeler konuşulacak. Euro ve sterlin paraliterelere baktığımız da onlar daha çok cazip duruyor. Dolar, 25 lira seviyelerini görse de kazandırmayacak. Yani boş bana kalırsa. Euro ve sterline baktığımızda daha mantıklı duruyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön