29 / 04 / 2024

Işıl Dinçer TSKB Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldı!

Işıl Dinçer TSKB Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldı!

Işıl Dinçer, TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürlüğü görevinden 1 Mart tarihi itibarıyla ayrılıyor...




Işıl Dinçer'in açıklaması;


Gayrimenkul sektöründeki kariyerimin son 9 yılını geçirdiğim TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürlüğü görevimden, 1 Mart tarihi itibarıyla ayrılacağım bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum.

 

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de, 2004 yılında başlayan kariyerimde, bugüne kadar değerli bir ekibin parçası olarak, önemli projelerin içinde bulundum. 2012 yılında 10. yılını kutladığımız TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin bugün geldiği noktayı ekip arkadaşlarım ile paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

 

 

Bu süreçte sizleri tanımış ve beraberce çalışmış olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyorum. Beraber çok güzel projelere imza attık ve bu sayededir ki TSKB GD, 5 ilde şube ve 61 ilde acenta kapsamında 100 kişilik kadrolu, 300 kişi sözleşmeli toplam 400 uzmanı ile değerlemeden  stratejik yatırım danışmanlığına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren lider firma konumuna gelmiş bulunmaktadır. Yine bu dönemde aldığımız uluslararası akreditasyon ile sizlere 10 farklı ülkede de hizmet verme imkanı bulmuş olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

 

TSKB Gayrimenkul Değerleme’ye, değerleme sektöründeki öncü rolü ve danışman kimliğinin her geçen gün güçlenerek devam edeceğine olan inancımla, çalışma hayatıma gayrimenkul sektörünün başka bir alanında devam etmek üzere veda ediyorum.

 

Kariyerime, Gayrimenkul Geliştirme alanında RÖNESANS Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’de Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor olacağım. Genel Müdürlüğüm süresince, şahsıma ve şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, yeni görevimde de işbirliğimizin ve iletişimimizin devamını dilerim.

 

4 Mart tarihi itibarı ile başlayacağım yeni görevime ilişkin iletişim detaylarını sizlerle ayrıca paylaşacağım.


Geri Dön