04 / 05 / 2024

İşinizi görev edinen Peugeot expert serisi fiyatları ne kadar oldu? Mart ayı fiyatlarına hemen bakın

İşinizi görev edinen Peugeot expert serisi fiyatları ne kadar oldu? Mart ayı fiyatlarına hemen bakın

Peugeot expert serisi için 2023 Mart fiyatları merak konusu oldu. Peugeot expert Combi,van ve traveller, Bu seri ticaretin uzmanları için hazırlandı. Peki Peugeot expert Combi, van ve traveller ne kadar? İşte 28 Mart 2023 fiyat listesi.



PEUGEOT EXPERT COMBİ ÖZELLİKLERİ PERFORMANS VE KONFOR BİR ARADA

PEUGEOT Expert Combi Van, hem günlük hem de iş hayatınızı kolaylaştırmak amacıyla profesyonelce tasarlandı.

Benzersiz teknolojik özellikleri 

ve üstün sürüş konforuyla bütünleştiren bu eşsiz tasarım, geniş iç hacmiyle de ferahlık sunuyor. Şehir içi kullanıma uygunluğuyla günlük hayatınıza kolayca entegre olan PEUGEOT Expert Combi Van, tüm yolculuklarınıza keyif katıyor. Ticaretin uzmanları için hazırlanan bu araç, sürüşünüzü güvenli ve konforlu hale getiriyor.

EXPERT COMBI (4+1)

Expert Combi versiyonu ile yolcu kapasitesini 4 kişiye çıkaran araç, kullanıcılarına ferah ve rahat bir yol deneyimi veriyor.

Hem sürücü hem de ön yolcu koltuğu koltuğu, yükseklik ayarlı, bel destekli ve ön kol dayama özellikleriyle sürücüye de yolcuya da konforlu bir yolculuk sunuyor.

 Üstelik 2. sıra koltuklarının katlanmasıyla taşıma hacmi 4,7m3’e kadar arttırılabiliyor.

PEUGEOT EXPERT VAN ÖZELLİKLERİ

Peugeot Expert , 2016 yılında yeni bir platform, iyileştirilmiş görünüm ve ekipman listesine eklenen bir dizi güvenlik kiti ile tamamen elden geçirildi. 

Tüm bunlar, Expert'i Birleşik Krallık'taki orta ağırlıkta kamyonet alıcıları arasında popüler hale getirecek, ancak sektördeki bir dizi güçlü rakibiyle birlikte,bir etki yaratmak için çok çalışması gerekecek.

Expert, ağır hizmet süspansiyonu ve daha büyük yüklerin üstesinden gelmek için tasarlanmış revize edilmiş hidrolik direksiyon ile ağır ticari yüklerle başa çıkabilmesi için otomobil akrabalarına göre güçlendirildi. Arka süspansiyon kurulumu, yük bölmesine izinsiz girişi azaltacak şekilde tasarlanmıştır ve tüm modellerde arkada iki Euro palet için bolca yer vardır.

İşinizi görev edinen Peugeot expert serisi fiyatları ne kadar oldu? Mart ayı fiyatlarına hemen bakın

PEUGEOT EXPERT TRAVELLER

Peugeot Traveller , dokuz adede kadar koltuğa sahip minibüs tabanlı büyük bir MPV'dir, ancak işletme maliyetleri normal bir araba ile karşılaştırılabilir. Mercedes V-Class ve Hyundai i800'e bir alternatif.

Gezgin'i görür görmez, köklerinin bir minibüste olduğu belli ama bu bir sorun değil. Aksine, alıcıların çeşitli düzenlemeler arasından seçim yapmasına izin verme avantajına sahiptir. Bu, hem koltuk sayısını hem de koltukların yerleşimini kapsayan farklı oturma düzenlemeleri arasından seçim yapabileceğiniz anlamına gelmez, aynı zamanda iki farklı araç uzunluğu arasından seçim yapabileceğiniz anlamına gelir.

Muhtemelen tahmin edebileceğiniz gibi, Traveller'ın geniş, kutu gibi dış yüzeyi, yolcular için içinde çok büyük bir alana sahip olduğu anlamına gelir  geleneksel bir MPV'den çok daha fazla. Ve tüm arka koltukları kaldırırsanız – oldukça ağır olduklarından bu kolay değildir – oynamak için 4.500 litreye varan devasa bir bagaj kapasitesine sahip olabilirsiniz.

İşinizi görev edinen Peugeot expert serisi fiyatları ne kadar oldu? Mart ayı fiyatlarına hemen bakın


Geri Dön