01 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?



Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ediyor. Küresel sorunlar ve banka krizleri altına olan talebi yükseltti. Altın fiyatlarına olan talep artmaya başladı. Altının ons fiyatı salı günü 2027 dolara kadar yükseldi. Mart 2022'den bu yana görülen en yüksek rakam oldu. Altın fiyatları ile birlikte vatandaşlar güncel altın bilezik fiyatlarını da araştırıyor. Gram altın 1280 TL olurken altın bilezik fiyatları da coştukça coştu.

Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 6 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön