19 / 05 / 2024

Isısan yetkili servisleri Antalya Rixos Premium Otel'de buluştu!

Isısan yetkili servisleri Antalya Rixos Premium Otel'de buluştu!

Isısan Servis Müdürü Ali Aktaş yetkili servislere gelişmelerin HVAC sektörüne etkilerini değerlendirirken, 2011 yılı ile ilgili öngörülerini paylaştı. Bosch Termoteknik grubu ve 2011'de pazara sunulan yeni ürünler hakkında da kısa bilgiler verdi



Isısan yetkili servisleri 15 –17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen servis toplantısı için bir araya geldi. Türkiye 'deki 360 Isısan servis firması yöneticisinin yer aldığı etkinliğe katılanlar, 2010 yılını değerlendirerek 2011 yılında gerçekleştirilecek yenilikler, yatırımlar ve ürünler ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldular.

İki yılda bir gerçekleştirilen 3 günlük toplantı süresince, servisler arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak aynı zamanda yoğun geçen senenin stresini atmak amacıyla çeşitli aktiviteler ve turnuvalar düzenlendi.

Toplantının ikinci gününde Isısan Servis Müdürü Ali Aktaş yetkili servislere, 2010 yılında Dünya ve Türkiye 'deki ekonomik ve siyasi gelişmelerden, bu gelişmelerin HVAC sektörüne etkilerini değerlendirirken, 2011 yılı ile ilgili öngörülerini paylaştı. Bosch Termoteknik grubu ve 2011'de pazara sunulan yeni ürünler hakkında da kısa bilgiler verdi. Isısan Servis biriminin 2011 yılı içerisinde uygulamaya başlayacakları yeni projelerden ve müşteri memnuniyet anketinin olumlu sonuçlarından bahsederek Isısan Servis ailesini mutlu eden açıklamalarda bulundu. Toplantı servislerden gelen soruların cevaplanması ile tamamlanırken, son gün düzenlenen gala gecesi ile etkinlik sona erdi.

 


Geri Dön