03 / 05 / 2024

İskilip Devlet Hastanesi Nisan'da tamamlanacak!

İskilip Devlet Hastanesi Nisan'da tamamlanacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un İskilip ilçesine yaptırılan 100 yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Nisan ayına kadar tamamlanması planlanıyor. Şantiye Şefi Erhan Cerit, hastane inşaatında hummalı bir çalışma yürütüldüğünü dile getirdi...




Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un İskilip ilçesine yaptırılan 100 yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Nisan ayına kadar tamamlanması planlanıyor.


2012 yılında temeli atılan Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, inşaat çalışmalarında görev alan işçi sayısında artış yapıldı. Hastanenin alt yapı çalışmaları ile C ve B bloklardaki çatı kaplama çalışmaları da bitirildi. Asma tavan, armatör, seramik, cephe giydirme, çevre düzenleme çalışmalarında ise yüzde 60’lık kısım tamamlanırken, hastane personelinin araçlarını park edebileceği alan çalışmalarında da sona gelindi.


Şantiye Şefi Erhan Cerit, hastane inşaatını Nisan ayına kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi. Hastane inşaatında hummalı bir çalışma yürütüldüğünü dile getiren Cerit, işçi sayısında artış yapıldığını kaydetti.



Doğu Rehberi


Geri Dön