07 / 05 / 2024

İskoçyalı çiftin evlerini satma nedenine inanamayacaksınız!

İskoçyalı çiftin evlerini satma nedenine inanamayacaksınız!

İskoçya'da sakin bir yaşam sürmek isteyen çift, kırsal bir kasabaya taşınmıştı. Yanlarına inşa edilen ev ile hayalleri suya düşen karı koca mahremiyet gerekçesiyle evlerini satılığa çıkardı. 



Birleşik Krallık'a bağlı İskoçya’da Pauline Boyd isimli bir kadın evinin banyosunun komşuları tarafından görülmesi nedeniyle evini satılığa çıkardı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; sakin bir hayat yaşamak için eşiyle birlikte kırsal alana yerleşen  Pauline Boyd ve eşi  burada herkesten uzak bir yaşam sürüyordu. Sonrasında ise Body çiftinin evinin yanına yeni bir ev inşa edilmesiyle karı kocanın hayali suya düştü. 

EVİMİZİN BANYOSU KOMŞULARIMIZIN YEMEK ODASINA BAKIYOR 

Komşularının inşa ettirdiği evin yemek odasından kendi evlerinin banyosunun rahat bir şekilde görüldüğünü fark eden çift bu duruma kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan çift, "Mahremiyet sorunlarıyla’ karşı karşıya kaldık. Duş alırken, komşularımızın yemek yediklerini görebiliyoruz. Ocak 2019’da yandaki arazi satıldı. Yeni bir ev inşa edildi. Evimizin banyosu tam olarak komşularımızın yemek yedikleri odaya bakıyor. Ve camlar buzlu olsa da duş alan kişiler rahatlıkla görülebiliyor. Panjurları kapatmak zorundayız. Ancak biz bunu istemiyoruz" dedi.

İskoçyalı çiftin evlerini satma nedenine inanamayacaksınız!

KONSEY ÖZÜR MEKTUBU GÖNDERDİ 

Yaşanan olayla ilgili Stirling Konsey Bölgesi yetkililerine şikayet mektubu gönderdiğini söyleyen Body, kendilerine konsey tarafından özür mektubu gönderildiğini dile getirdi. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 6 yılın zirvesinde!


Geri Dön