28 / 04 / 2024

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alınacak! Başvuru şartları nedir?

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alınacak! Başvuru şartları nedir?

Güvenlik görevlisi alım ilanlarına yoğun ilgi gösteriliyor. İş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanlarını güncel olarak takip ediyorlar. İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...



İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

İŞKUR aracılığı ile güvenlik görevlisi alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ya da http://www.iskur.gov.tr/ internet sitesine giriş yapmış olmaları gerekiyor. 

İŞKUR üzerinden açılan bu sayfada "Meslek" bölümüne "Güvenlik Görevlisi" yazarak aratma işlemi yapılması gerekiyor. Güvenlik Görevlisi alımlarına dair güncel ilanlar burada listelenecek ve adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecekler. 

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alınacak! Başvuru şartları nedir?

İŞKUR iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen tüm adayların öncelikli olarak üye girişi yapmaları gerekiyor. Giriş aşamasında E- Devlet şifresiyle giriş yapabilmek mümkün. 

Tüm bu aşamalar tamamlandıktan sonra listelenen ilanları inceleyebilirsiniz. Başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar listenen ilanlar içinde en uygun ilanı açarak başvurularını tamamlayabilirler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön