27 / 04 / 2024

En az lise mezunu şartı var! İşte kadrolar

En az lise mezunu şartı var! İşte kadrolar

Kamu personel alımları son günlerde iyice arttı. Gelen bir son dakika haberine göre AFAD en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...



İçişleri Bakanlığı’na bağlı Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesine KPSS puanı ile personeller alınacak. En az lise mezunları arasından yapılacak olan personel alımında adayların taşıması gereken şartlar ayrıca belirtildi.

KPSS ŞARTI VAR
Başvurular için adayların 2022 KPSS’ye gitmiş olması gerekmekte. Büro Personeli için P3, destek personeli için P94, koruma ve güvenlik görevlisi için P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak gerekmekte.

ALIM YAPILACAK KADROLAR
Büro personeli: 22 personel

Şoför (Destek personeli): 29 personel

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 19 personel


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön