11 / 05 / 2024

En az lise mezunu şartı var! İşte kadrolar

En az lise mezunu şartı var! İşte kadrolar

Kamu personel alımları son günlerde iyice arttı. Gelen bir son dakika haberine göre AFAD en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...



KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ
– Özel güvenlik ön lisans programından mezun olmak

– Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak

– 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanunun 10’uncu maddesinde belirtilen şartlar ile 26/6/2021 tarihli ve 31523 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Özel Güvenlik Görevlisi Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarına sahip olmak.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ
Adaylar başvurularını 1 Şubat 2023 saat 10.00’dan itibaren 8 Şubat 2023 saat 17.00’ye kadar e-Devlet üzerinde kariyer kapısından online olarak yapabilecektir.

En az lise mezunu şartı var! İşte kadrolar

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
– İlanda aranılan öğrenim durumuna denkliği olan adaylar denklik belgelerini sisteme yüklemek zorundadır.

– Koruma ve Güvenlik görevlisi için silahlı özel güvenlik kimlik kartının her iki tarafı sisteme yüklenmelidir.

– adayların sisteme görevlerini yapmaya engel bir vücut ve akıl hastalığı bulunmadığını beyan etmek zorundadır.

– Biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olması gerekiyor)

– Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken  kurumlarında sözleşmeleri tek taraflı feshedilen adayların 1 yıllık bekleme sürelerini doldurduklarını belgelemeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış  onaylı hizmet belgesi ile  Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-1 inci maddesinin dördüncü fırkasının (a), (b) ve (c) bentlerinde yer alan istisnai durumları  varsa ayrıldıkları kurumlardan alınmış bu duruma ilişkin belgeyi sınav modülüne yüklemeleri gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön