29 / 04 / 2024

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR üzerinden yapılan ve açıklanan son haber kapsamında 81 ilde binden fazla büro memuru alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, masa başında çalışmak isteyen adaylar için özellikle büro memuru iş ilanlarını araştırmaya başlandı. İşte başvuru şartları ve detaylar...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden büro memur alımı başladığını belirtti. Masa başında çalışmak ve genellikle evrak işleri ile ilgilenmek isteyen adaylar için güzel haber verildi. Yapılan açıklada son habere göre 1017 büro memuru alımı yapılacağı kaydedildi. Kadın erkek deneyimli deneyimsiz personel alımında detaylar belli oldu. İşte başvuru şartları.

1017 BÜRO MEMURU ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden güncel personel alımları yayımlanmaya devam ediliyor. usakgundem.com' da yer alan habere göre; Bugün güncellenen ilanlarla beraber İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde 1017 büro memuru alımı yapılacak. Alımlarda deneyim şartı aranmayacak ve  özel sektör için alım yapılması sebebi ile KPSS şartının da aranmayacağı açıklaması yapıldı.

BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

Büro memuru alımlarına başvurmak ve iş başı yapmak isteyenlerin belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Adayların taşıması gereken genel şartlar şu şekilde sıralandı.

- Adayların, en az 18 yaşında olmak (Üst yaş sınırı ilanlara göre değişebilir)

- Kamu haklarından mahrum olmamak.

- Sabıka kaydının temiz olması.

- En az ilkokul mezunu olmak (İlanlara göre başvuru şartlarında mezuniyet durumu farklılık gösterebilir)

- Bilgisayar kullanma becerisine sahip olmak.

- Dış görünümüne önem vermek

- Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması. 

Başvurmak isteyen adaylar için başvuruların İŞKUR üzerinden online bir şekilde alınacağı bildirildi. Online başvurularda adayların belgeler için başvurdukları kurumlarla görüşmesi gerekmektedir.

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Yapılan açıklama kapsamında ise bildirilen şartları taşıyan adaylar, ilanların içeriğine giriş yaparak özel şartları da görüntüleyebilir. Başvuru şartları ilanların ilk yayımlanma tarihine göre değişebileceği için adayların bu noktada ilanları detaylı bir şekilde incelemesi önerilmektedir.

İŞKUR NEDİR NE İŞ YAPAR?

İŞKUR, genel olarak iş ve işçi bulma amacını güder. İşgücü piyasasının istihdam aşamalarında da aktif rol oynar. İşsizliğin önlenmesi için tedbirler alır, istihdamın geliştirilmesi, korunması ve yaygınlaştırılması için çeşitli girişimlerde bulunur, İşsizlik Sigortası hizmetlerini yürütür.

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İŞKUR, Türkiye genelinde iş arayanları bilgilendirmek için stantlar kuracak

 

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! Belediyede vardiyalı çalışabilecek personel alımı yapılacak...


Geri Dön