İş Fırsatları

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milyonlarca kişiye gelir kapısı imkanı sağlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni ilanlarını yayımladı. Bu kapsamda en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Yeni iş arayışında olanların sıklıkla ziyaret ettiği Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ilanlarını sürekli olarak güncelliyor. Son açıklanan yeni ilana göre, İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. Başvuru koşullarını ve merak edilen diğer tüm detaylar paylaşılan ilan ile adaylarla paylaşıldı. 

İŞKUR, hem kamu sektörde hem de özel sektöründe istihdam sağlamak için 34.529 personel alımı için ilanlarını yayınlamayı sürdürüyor. İŞKUR'un ihtiyaçları kapsamında açılan söz konusu alımlar, ilkokul mezunu olan adaylara yönelik bir fırsat sağlıyor. Ahber'de yer alan detaylara göre, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan başvuru şartları ve detaylarıyla beraber, adaylar için eşsiz bir istihdam fırsatı sunuyor. 

BEDEN İŞÇİSİ NE DEMEK?

Beden İşçisi kas gücünü kullanarak taşıma, istifleme, kürekleme, kazma, kaldırma ve benzeri işleri basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanarak herhangi bir işte ücret karşılığında çalışan kişi olarak tanımlanıyor.

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU İŞLEMİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden İşçisi alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen kişilerin öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve önüne çıkan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor.

Ardından açılan sayfada beden işçisi alımına dair tüm ilanlar listeleniyor. İlanlara girerek e-devlet şifresi ile de giriş yapmak şartı ile ilanlara kolayca başvuru yapılabiliyor.

BEDEB İŞÇİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilköğretim mezunu olmak,

18 ile 45 yaş arası yaş şartını karşılamak,

Vardiyalı çalışma sistemine uygun zaman ayırmak,

Bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar aranıyor.

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

9 bankada peş peşe 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu!

Ehliyet alacaklar aman dikkat! Yaş sınırı değişti, artık bu yaşta olmanız gerekiyor!

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?