İş Fırsatları

İŞKUR ilkokul mezunlarına seslendi! KPSS’siz binlerce personel aranıyor!

İŞKUR ilanları pek çok vatandaş tarafından merakla araştırılmaktadır. İş arayan kişiler, İŞKUR’un internet sayfasında en son yayınlanan iş ilanlarını takip ediyor. İşte ayrıntılar!Kendisine hangi işin uygun olacağına karar veren vatandaşlar, bu ilanlara başvuruda bulunuyorlar

İŞKUR üzerinden binlerce personel alımı ilanı yayınlanmaktadır. Kendisine hangi işin uygun olacağına karar veren vatandaşlar, bu ilanlara başvuruda bulunuyorlar. İşte İŞKUR’un en az ilkokul mezunları için yayınladığı ilanlara dair detaylar…

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün kısaca İŞKUR’un kurumsal internet sitesi üzerinden çok sayıda ilanlar yayımlandı. Bu ilanlar doğrultusunda toplam 111 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu ilanlarda farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı dile getirilerek bu ilanlara İŞKUR’a girildikten hemen sonra e-Devlet ile giriş kısmından giriş yapıp başvuruda bulunabileceği duyuruldu. Söz konusu ilanlara en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ve ilanlara göre özel şartların da belirlendiği dile getirildi.

BAŞVURU AYRINTILARI NELERDİR?

Aşağıdaki link üzerinden ilanlara ulaşılabilir ve istenilen kadroya tıklayarak o kadronun ilanları görüntülenebilir. Burada ise e-Devlet ile giriş bölümünden giriş yapılarak başvuruda bulunulabilir.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İlanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranıyor. Adayların genel şartlara haiz olması gerekiyor. Genel şartlara haiz olunduktan sonra adayların başvuru yapacakları ilana göre belirlenen özel şartlara haiz olması gerekiyor. Bu şartlar ise şöyle paylaşıldı:

KPSS ŞARTI YOK

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü sayfasında şimdi baktığınız da 111 bin açık personel alımı bulunuyor. 31 Ağustos tarihi itibari ile bu iş ilanlarına başvuru yapılabiliyor. Özel sektör personel alımları olduğundan kaynaklı olarak da KPSS şartı bulunmuyor.

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi?

Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

TOGG başvuru nasıl yapılır?