01 / 05 / 2024

İŞKUR rekor sayıda güvenlik görevlisi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR rekor sayıda güvenlik görevlisi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR, iş arayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İŞKUR üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alım gerçekleştirileceği duyuruldu.



İŞKUR, yaptığı açıklamayla güvenlik görevlisi alımı yapılacağını belirtti. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı için en az lise mezunu olmak yeterli olduğu öğrenildi.

İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi olmak için başvuru yapacak vatandaşların öncelikle İŞKUR sayfasına üye girişi yaparak özlük bilgilerini doldurması gerekiyor. İŞKUR ilana başvuru sırasında T.C kimlik numarası ve şifre ile adaylardan giriş yapmalarını talep ediliyor. Aynı zamanda, giriş için E- Devlet şifresiyle de giriş yapabilirsiniz. Tüm bu işlemler sonrasında listelenen ilana giriş yapmak mümkün.

İŞKUR rekor sayıda güvenlik görevlisi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Başvuru koşullarını taşımanız halinde İŞKUR’un internet sitesindeki ‘başvur’ seçeneğini tıklayarak online olarak başvuru sürecini tamamlayabilirsiniz. İŞKUR üzerinden Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler ilk önce esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları gerekiyor. Daha sonra açılan sayfada “Meslek” kısmına “Güvenlik Görevlisi” yazarak orta tuşuna tıklamaları gerekiyor. Sonrasında açılan sayfada güvenlik görevlisi alımına ilişkin tüm ilanlar listelenecektir.

İşte güvenlik görevlisi alımına ilişkin aranan şartlar...


Geri Dön