04 / 05 / 2024

İŞKUR üzerinde başvuru yapılıyor! İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunları alınacak

İŞKUR üzerinde başvuru yapılıyor! İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunları alınacak

İŞKUR üzerinden hemen hemen her meslek için personel alımları tüm hızıyla sürüyor. İŞKUR üzerinden özel sektörler için Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden online bir şekilde olacak. İşte tüm detaylar...



İŞKUR personel alımlarına tüm hızıyla sürüyor. Ocak ayından itibaren geçerli olacak bekçi alımı başvuruları sürüyor. Başvurular şu an için sadece özel sektör için yapılacak. Genel başvuru şartları bütün ilanlar için geçerli olmakla birlikte, başvuracak adayların aynı zamanda özel ilan şartlarını da taşıması gerektiği ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön