03 / 05 / 2024

İŞKUR'dan 4.270 TL ödeme! Tam 10 ay boyunca alabilirsiniz...

İŞKUR'dan 4.270 TL ödeme! Tam 10 ay boyunca alabilirsiniz...

İŞKUR işi bırakan vatandaşlara belirli şartları taşımaları halinde 10 ay boyunca 4.270 TL ödeme yapıyor. İşsizlik ödemesi olarak bilinin bu ödenekten faydalanmak için işsiz kalınan tarihten itibaren 30 gün içinde başvuru yapılması gerekiyor...



İŞSİZLİK MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İşsizlik maaşı için başvurular hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde en yakın İŞKUR birimine yapılabiliyor. Başvuru, İŞKUR birimine şahsen gelerek veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden gerçekleştirilebilir. 

İşsizlik ödeneğinin ödenebilmesi için sigortalı işsizlerin iş almaya hazır durumda olması gerekiyor. İşsizlik ödeneği başvurusu ile kişinin iş arayan kaydı yapılıyor. 

İş arayanlar dikkat! En az lise mezunu 1.877 personel alınacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön