28 / 04 / 2024

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.



Nisan 2023 için Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), yeni iş ilanlarını duyurdu. İşsiz vatandaşlara her ay binlerce iş imkanı sunan İŞKUR, güncel personel alım ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Söz konusu ilanlara sadece İŞKUR'a kayıtlı vatandaşlar başvurabilecekler. İŞKUR’un yeni ilanları ile ilgili detaylar şöyle...

İŞKUR dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

Nisan 2023 güncel İŞKUR alım ilanları

İŞKUR üzerinden başvuru ile özel hastanelere; hemşire, hasta karşılama, güvenlik, aşçı, temizlik personeli alımı yapılacak. İlgili kadrolara başvurmak için İŞ ve İşçi Bulma Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerini yapan herkes İŞKUR üzerinden açık iş ilanları bölümünden Türkiye genelinde verilen tüm güncel personel alım ilanları incelenebilir. İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda kaydı olan kişi burada çalışmak istediği pozisyonu ve lokasyonu yazarak rahatlıkla kendisine uygun bir iş alanı bulabilir.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlardan faydalanmak için kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kayıt işlemleri için şu adımların takip edilmesi yeterli olacaktır:

  • Kurumun resmi web sitesine erişim sağlanmalıdır.
  • Ana sayfada yer alan İŞ Arayan kısmına tıklanmalıdır.
  • Burada yer alan Kayıt seçeneğine tıklandıktan sonra, İŞKUR e-şube üzerinden istenilen bilgiler doğru bir şekilde doldurularak kayıt olunabilir.
  • Kayıt için kişilerin 14 yaşından büyük olması gerekmektedir.

 


    Geri Dön