27 / 04 / 2024

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanlara özel sektörde güvenlik görevlisi olarak çalışma imkanı sunuyor. Resmi internet sitesi üzerinde yayımlanan bilgilere göre, çeşitli özel şirketler Türkiye'nin dört bir yanında en düşük ilkokul mezunu olma şartıyla 2,750 güvenlik personeli istihdam edecek.  İstanbul, Konya, Denizli, Kocaeli, Aydın, Bursa, Antalya ve  İzmir  gibi şehirlerde geçerli olacak bu iş ilanları pek çok farklı ili kapsıyor.

Başvurular nereden yapılacak?

Adayların başvuru yapmadan önce belirlenen kriterleri özenle gözden geçirmeleri önemlidir. İşkur'un internet sitesi aracılığıyla online başvuru süreci yürütülmekte olup, adaylar İŞKUR kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak uygun iş ilanlarına müracaat edebilirler. 

İŞKUR tarafından yayınlanan 2,750 kişilik güvenlik görevlisi kadrosu için başvurulan online platform üzerinden yapılacak. Çeşitli illerden adayların başvuru yapmaları beklenmektedir. Başvurular, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11223 üzerinden yapılacak olup ilgili adayların gerekli bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekiyor.

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

Başvuru şartları nelerdir?

Farklı illerde yaşayan ve güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen kişiler için İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanında belirli şartlar söz konusudur. Bu şartlara uyan kişilerin öncelikli olarak değerlendirilmesi ve işe alınması beklenmektedir. Genel olarak güvenlik görevlisi için belirlenen şartlar şunlardır: 

  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlikle ilgili herhangi bir sorununun bulunmaması,
  • Adli sicil kaydı bulunmamak,
  • Güvenlik görevlisi olarak çalışmaya engel bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • Özel güvenlik sertifikasına sahip olmak.

Bu şartlar genel olarak güvenlik görevlisi için belirlenen şartlardır. Ancak özel şartlar da söz konusu olabilir. Bu nedenle adayların başvururken özel firmaların aradığı niteliklere de dikkat etmek gerekmektedir. Daha fazla detay için İŞKUR’daki özel güvenlik ilanını inceleyebilir ve buna göre başvuru yapabilirsiniz.

Asgari ücret zammında flaş gelişme: Yeni yılda 17 bin TL'yi aşacak! 

Bakan Işıkhan resmen açıkladı! İstihdamda yeni dönem başlıyor!

Ev hanımları müjde! Devlet hem prim hem de yıpranma desteği verecek, emeklilik kapısı sonunda açılıyor!


Geri Dön