12 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Altın bu seviyede olacak

İslam Memiş açıkladı! Altın bu seviyede olacak

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarında flaş gelişme. İslam Memiş flaş bir tahminde bulundu. Yaptığı açıklamada İslam Memiş altın fiyatlarının henüz yükselmeye başlamadığını ifade etti. İşte ayrıntılar...



Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Mart ayından itibaren ABD Merkez Bankası’nın (Fed) yükselen enflasyonu dizginleyebilmek için faiz oranlarında artışa gitmesiyle birlikte faizsiz bir varlık olan altın piyasası düşüşe geçti. Mart ayında 2 bin 70 dolar düzeyinden düşüşe geçen ons altında baskı arttı.

Fed’in son toplantısında politika faizini yüzde 4 düzeyine yükseltmesiyle birlikte faiz oranı 15 yılın zirvesini gördü. Ancak geçtiğimiz hafta ABD’de açıklanan enflasyon rakamları Fed’in ilerleyen projeksiyonlarda faiz artış hızını yavaşlatacağı beklentilerini doğurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön