28 / 04 / 2024

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans Analisti İslam Memiş'ten köşeyi döndürecek bir tavsiye geldi. Yatırımcılar için önemli tavsiyeler veren İslam Memiş açıklamasında altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni işaret etti. İşte zengin olmak isteyenlere seslenen İslam Memiş'in o açıklaması...

Resmi Youtube kanalı üzerinden önemli açıklamalar yapan İslam Memiş bu kez de altın ve gümüş yatırımından daha fazla kazandıracak yatırımı açıkladı. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcıyı endişelendirirken, Finans analisti İslam Memiş'in yaptığı değerlendirmede o yatırım aracını işaret etti.

ALTIN VE GÜMÜŞÜ GERİDE Mİ BIRAKACAK?

Yaptığı tahminler tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında bulunuyor. 2024 yılının 'Altın ve Gümüş Yılı" olacağına değinerek piyasalarda yaşanan dengelere değinen Finans Analisti İslam Memiş, son kararların da bu dengeleri sağlamak adına alındığını dile getirdi. Açıklamasında uzun vadede altının kazandırmayı sürdüreceğini kaydeden İslam Memiş dünyanın gözdesi olacak bir yatırımı da açıkladı. 

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

DÜNYANIN GÖZDESİ OLACAK

Yaptığı açıklamada tüm dünyanın dikkatini yakın gelecekte çekecek olan bu madeni işaret eden İslam Memiş ayrıca yatırımcılara çok kazandıracağını söyledi.

Yatırım tavsiyesi olmadığını dile getiren Finans Analisti İslam Memiş, elinde para olanlara seslenerek "Kobalt" madeninin çok yakın bir zamanda dünyanın gözdesi olacağını dile getirerek, erken davrananlar kazancı cebine koyacağını kaydetti.

ALTIN VE GÜMÜŞ REKABET EDEMEYECEK

Finans Analisti İslam Memiş açıklamasında kobalt madeninin altın ve gümüşe tur bindireceğini belirterek, son 3 sene içerisinde tam 9 kat değerlenen gümüş ve uzun vadeli yatırımın gözdesi altının kobaltla rekabet edemeyeceğini belirtti.

İslam Memiş ayrıca geleceğin dünyasında kobaltın kaçınılmaz bir başrol olacağını da sözlerine ekledi.

 

2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi!

Emekli maaşlarına 11 TL'lik seyyanen zam resmen Meclis'te! Milyonlarca emekliye şok!

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!


Geri Dön