28 / 04 / 2024

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, mağdur bir ev sahibinin mesajı oldukça dikkat çekti. Yaşadığı mağduriyeti paylaşan ev sahibi bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu söyledi.



Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken yaşanan anlaşmazlıklar da giderek artıyor. Yüzde 25 kira sınırlamasına isyan eden ev sahipleri sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla yaşadıkları mağduriyetleri de sık sık dile getiriyor. 

Son dönemlerde yaşanan ev sahibi kiracı kavgalarına parmak basan ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 6 bin 65 takipçili Hukukbil isimli kullanıcı resmi X hesabı https://twitter.com/bilgiler_hukuki üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında bir takipçisinin mesajını paylaşan Hukukbil, mağdur ev sahibinin bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu belirtti.


Hukukbil'in paylaşımı şu şekilde:

Bir takipçimin mesajı: ”İhtiyacım olmasına rağmen ve ilk derece mahkemesini kazanmama rağmen kiracım evden çıkmıyor. Aylık ortalama 25 bin TL kirası olan evimde 6 bin TL'ye oturuyor. Her ay 19 bin cebe atıyor. Bir yıllık kaybım 228 bin tl. Yani benim malımdan yıllık 228 bin TL kazanıyor. İki yılda kaybım 456 bin TL olacak.”
Gerçekten evi kiraya verirken çok iyi düşünmek lazım.

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte paylaşıma gelen yorumlar...

 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Antalya ve İstanbul konut fiyat artışında küme düşmek üzere! En çok artış hangi ilde?


Geri Dön