21 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı yatırımcılar şaha kalktı! Son iki gün sakın geç kalmayın!

İslam Memiş açıkladı yatırımcılar şaha kalktı! Son iki gün sakın geç kalmayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları harekete geçirecek açıklama yaptı. İşte detaylar!



SON 2 GÜN UYARISI!

Altın fiyatlarında olan dalgalanma tüm hızı ile sürüyor. Güvenli liman olan altın, yatırım aracı olarak yeniden gündemde. 2022 yılında yatırımcıların beklentilerini bir türlü karşılayamayan altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Ancak son zamanlarda yatırımcılar altın fiyatlarında ani yükselişlerden son derece memnun. Bu konu gündemde yer alıyor. Şubat ayı ile beraber dibe çakılan altın fiyatları yatırımcıyı huzursuz etmişti. ABD'de meydana gelen bankacılık krizi ile dünya üzerindeki pek çok ülke tarafından faiz artırımına son oranlarının sinyalleri verildi.

Yatırımcılar da parasını güvenilir yollar ile aktarmayı talep ediyor. Yükseliş sağlayan ons altın fiyatı gün içerisinde 2032 dolara kadar ilerlemiş oldu. Ons altın zirveye ulaşması ile gram altın fiyatları 1.256 TL'ye yükselerek 2022 yılının mart ayından itibaren en yüksek seviyelerde satılıyor. Bu durum üzerine İslam Memiş'ten kritik açıklamalar geldi.

GÜMÜŞÜ GÖZDEN KAÇIRMAYIN!

Bu hafta ile ons altının 2 bin dolar seviyesini aşacağına dair tahminlerini dile getiren İslam Memiş, haftanın ikinci gününde haklı çıktı. 2023 yılı ile birlikte emtiaların mükemmel geçeceğini belirtirken son 2 senede değerini yüzde 600 oranında artıran bir gümüş madenini görmezden gelinmemesi gerektiğini de söyledi.

Yatırımcıya getiri açısından en çok getiriyi sağlayan yatırımın gümüş olabileceğine de vurgu yaptı. Sürekli olarak yaşanan yükselişler "daha fazla yükselmez" fikrinde yer almanın büyük hatalardan birisi olabileceğini de belirtti ve uzman isim küçük yatırımcının hemen terk etmesi çok normal bir alışkanlık olduğunu kaydetti.

Yaşanan düşüşler ile hemen panik yapılmaması gerektiğini belirterek her yükselişte bir dengeleme hareketi ve düşüş çizgisinin olacağı bilgisini yatırımcıya ile paylaştı. Uzun vade yatırımı yapanların ise yatırımlarını unutmaları gerektiğine dikkat çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön