Altın & Gümüş

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra yatırımcılar altınlarını bozdurmak için kuyumcuların yolunu tuttu. İslam Memiş'ten altın ve dolar için şaşırtan açıklama geldi...Önceki aylarda altın alıp yatırım yapanlar altın fiyatlarındaki son dakika dalgalanmaların ardından kuyumculara akı etti

Altın fiyatlarının değişeceği söyleniyor. Önceki aylarda altın alıp yatırım yapanlar altın fiyatlarındaki son dakika dalgalanmaların ardından kuyumculara akı etti.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş fiyatların seyriyle ilgili "Bütün varlıklarınızı satın, TL'ye geçin." dedi.

 

Öte yandan da ''ister al ister sat. Yükselecek. Bu da benim taarrruzum bu de benim milli mücadelem'' dedi. Peki altın fiyatları yükselecek mi,  düşecek mi? Altın alınır mı bozdurulur mu? Dolar alınır mı satılır mı? İşte son dakika islam Memiş altın ve dolar yorumları..

PERDE ARKASINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yakında açıklanacak olan yeni bir ekonomi paktinden bahseden İslam Memiş; bu paketin çok kapmsalı olduğunu ve içinde herşeyin olacağını söyledi. İslam Memiş gündemde olup bitenleri şu şekilde özetledi: ''Şu anda yüksek bir tansiyon var ve perde arkasında çalışmalar devam ediyor. Yakın bir zaman içerisinde bu paket açıklanacak. Aralık ayında yaşanan hızlı çöküş tekrar yaşanır mı?  beklenti var fakat kişisel olarak bir beklentim yok bu çöküşleri tekar beklemiyorum. Gerileme olacak mı? olacak dülzeltme olacak mı evet olacak.'' dedi.

 

İSLAM MEMİŞ DOLAR VE ALTIN YORUMU

Dolar kuru için beklentisini 15,88 lira gram altında ise  950 lira seviyesi olarak açıklayan Memiş, şuanki ekonomik koşullarda daha aşağısının olmayacağını söyledi fakat paket açıklandıktan sonra herşeyin değişebileceğinin de altını çizdi. 

Merkez bankaları altının rekorunu hazırlıyor! Dünya devinden yatırımcıları heyecanlandıran açıklama

Altın fiyatları rekora mı koşuyor? Elinde gram, çeyrek ve tam altını olanlar zengin oldu! Altın fiyatlarında son dakika!