15 / 05 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

Ekotürk kanalında konuşan İslam Memiş, gram altın ve dolar için en düşük olabilecek seviyelere karşı uyardı, tarih verdi ve uyarılarda bulundu.



"Yakın gelecekte mevsim etkisiyle 2 ay enflasyon yatay seyredebilir ama eylülde ben bir kriz bekliyorum.

Haziran ayı sonuna kadar şayet yeni paket açıklanmazsa yeni seviyeleri konuşmamız mümkün. Ben bu ay sonuna kadar Erdoğan'ın bizzat açıklayacağı paketle beraber bir nebze daha yataylaşan bir piyasa ihtimalini görmemizin güçlü olacağını düşünüyorum."

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

Editörün Notu: Bu haber 17 Haziran 2022, saat 22.10'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 32 kuruş, euro 18 lira 15 kuruş, altının gramı ise bin 23 lira 44 kuruş değerindedir.

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Kirası zamlanan vatandaşlar soluğu orada aldı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön