15 / 05 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

Ekotürk kanalında konuşan İslam Memiş, gram altın ve dolar için en düşük olabilecek seviyelere karşı uyardı, tarih verdi ve uyarılarda bulundu.



"Dolar için 17 lira 80 kuruşu bekliyorum, gram altında ise beklentim 1050 lira seviyesinde. Bu rakamları da nisan ayı içerisinde sıkça paylaştım. Kişisel tercihimle beraber özellikle Türkiye'deki sıcak para akışının şu aşamada gelebileceğini ve tedbirlerin kur üstünde etkili olacağını sanıyorum.

Memiş, en iyi rakamı açıkladı

En iyi rakam 15,88 TL gram altın TL'de ise 950 TL, gram gümüş ise 11,50 olarak görüyorum. Ben yine tekrar kişisel terchilerimi, varlıklarımı korumak için korumuş olacağım.

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

Sonbaharda resesyonla küresel piyasalarda önemli bir kriz süreci beklediğimi ifade ediyorum. Amerika'da faizi artırarak enflasyon baskılanma yoluna gidilmiyor. Biden bir kez daha açıklama yaparak, düşürelemeyen enflasyona dikkat çekti. Her ne kadar Fed'in "


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön