04 / 05 / 2024

İslam Memiş altında yeni rekorları işaret etti! Tarih verdi!

İslam Memiş altında yeni rekorları işaret etti! Tarih verdi!

Memiş altına yatırım yapan yatırımcılara "sakin bir şekilde bekleyin" uyarısında bulundu.



Rekor seviyelerin arından düşüş trendine giren altın fiyatlarının son halini altın ve para piyasalarının gözde ismi İslam Memiş değerlendirdi. Memiş altına yatırım yapan yatırımcılara "sakin bir şekilde bekleyin" uyarısında bulundu. Memiş şu ifadeleri söyledi:

"Altının ons fiyatı 1932 dolar dolaylarında 1900-1950 dolar bandına sıkıştı takip ettiğimiz bant aralığı olan 1800-1850 bu arada bir değişiklik yok. 

İslam Memiş altında yeni rekorları işaret etti! Tarih verdi!

Alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları oldukça iyi biliyor ne zamanki altının ons fiyatı 1850-1860 dolar seviyesinde olursa karşısında ki gram altın kaça denk geliyorsa buradan gram altın tarafına giriş yapacağız. 

Şubat ayının 15'ine kadar bu süreci beklemeye devam ediyoruz. Alım yapmak isteyenler kenarda sakin bir şekilde bekleyebilir.''

Önümüzeki 2-3 haftalık süreçte ons tarafında bir düşüş bekliyorum. 1850 dolar seviyesindeki gram kaça tekabül ediyorsa muhtemelen 1140 lira seviyesine denk gelir oradan yine son bir alım yapmak mümkün olacaktır. Ardından yeni zirveler yolda.

Altın yıla yükselişle başladı ama önümüzdeki haftalarda bir durağanlık ama yine yıllık bazda emtia fiyatlarında pozitif seviyelerdeki seyrini biraz daha fazla görebiliriz. O yüzden altın ve gümüşü bu yıl önemsiyoruz.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın için 15 Şubat işaret edildi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön