09 / 05 / 2024

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıklarayarak tarih verdi.



İSLAM MEMİŞ BU SENE EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACINI AÇIKLADI!

İslam Memiş, gümüş fiyatının son dönemdeki rekorlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, gelecek aylarda gümüşün fiyat performansının önemli olacağını belirtti.

Memiş geçtiğimiz günlerde gümüşün gram fiyatı 3 yıl önce Ocak ayında 2,50 TL iken bugün 19 TL'ye yükseldi ve kendi rekorunu kırdığından bahsetti.

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

İslam Memiş, gümüşün daha ucuz ve daha yüksek getiri sağlayan bir yatırım aracı olduğu için tercih edildiğini belirtti.

İslam Memiş, geçen yıl, gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazandırırken, gümüş ise yüzde 45 getiri sağlamıştı. Gelecek yıllarda, 2023 ve 2024 yılında, gümüşün altına göre daha iyi bir performans sergilemesi bekleniyor.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 19 Haziran 2023 gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 19 Haziran 2023 son dakika gümüş alış satış fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön