12 / 05 / 2024

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!



ALTINDAN DAHA KARLI YATIRIM ARACI!

Son zamanlarda altın ve döviz kurlarındaki yükseliş yatırımcıların dikkatini çekti. Altın ve dolar ile ilgili yorumlar gelirken İslam Memiş, altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Gümüş yatırımının altından daha fazla kaznaıdracğaını öngören İslam Memiş, öenmli değerlendirmelerde bulundu.  Memiş, son yıllarda gümüş yatırımının hızla değer kazandığını ve bundan dolayı tarcih edilme oranının yükseldiğini açıkladı.

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu! 

İslam Memiş gümüş yatırımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:  "Gümüş, daha ekonomik ve daha karlı bir yatırım aracı olarak tercih ediliyor. Geçtiğimiz yıl gram altın yüzde 43 kar sağlarken, gümüş yüzde 45 kar elde etti. Önümüzdeki yıllarda da gümüşün altına kıyasla daha üstün performans göstereceğini tahmin ediyoruz, özellikle 2023 ve 2024 yıllarında." dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 7 Haziran 2023 gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş fiyatı ne kadar? İşte 7 Haziran 2023 gümüş fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön