01 / 05 / 2024

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

İslam Memiş, altın ve dolar kuruna ilişkin yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş borsada altın alım-satımının şifrelerini ve gümüşün geleceğini anlattı.



İslam Memiş, market raflarından otomotiv sektörüne kadar Merkez Bankası kararını değerlendirdi.

Memiş son açıklamasında kripto para piyasasında manipülasyonlar devam edecek demişti. Dolar endeksinin gerilemesi ve doların gerilemesi ile yükselişe geçen gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürüyor.

Altın ve Para Piyasalarının meşhur ismi İslam Memiş, "dolarda tehlike çanları çalıyor" dedi ve Merkez Bankası ile Amerika Birleşik Devletleri merkez bankası FED'in faiz kararını yorumladı.

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

"FED’in yavaşlama sinyalleri ve Merkez Bankası'nın hamlesi dolar için tehlike çanlarını çalıyor. FED üyelerinin 2 haftadır faiz artırımlarında yavaşlamaya gideleceğine yönelik güvercin açıklamalar yapması doların değer artışında hız kesmesine neden oldu'' dedi. İslam Memiş'in son dakika açıklamaları şu şekilde:

İslam Memiş tv100'de yeni haftaya ilişkin önemli tahminlerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, göreve geldikten sonra yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Sürpriz projelerini yakında açıklamayabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön