27 / 04 / 2024

İslam Memiş bu rakamı ilk kez telaffuz etti! Gram altın 4 bin TL!

İslam Memiş bu rakamı ilk kez telaffuz etti! Gram altın 4 bin TL!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu rakamı ilk kez telaffuz etti. İşte İslam Memiş'in görenleri hayrete düşüren o açıklaması... 



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, gram altın ve dolarla ilgili yine çok konuşulacak bazı açıklamalar yaptı. İslam Memiş yaptığı açıklamada ayrıca hareketlilik nedeniyle yaşanacak olan endişelere de değinerek, rakamsal bazda beklentilerini açıkladı.

Haber Global'de yer alan habere göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş; borsa, gram altın ve dolar beklentilerini peş peşe duyurdu.

İslam Memiş bu rakamı ilk kez telaffuz etti! Gram altın 4 bin TL!

Finans Analisti İslam Memiş açıklamasında borsa için, "Borsa satıcılı. Tepki alımı illaki gelir fakat ben bu düşüşlerin bittiğine inanmıyorum. Yatırımcıları son 1 aydır endeks tarafında da uyarıyorum. Teknik olarak 8400 puanı bekliyorum daha sonra 10 bin, 15 bin puanı beklemeyi sürdürüyorum. Borsa yatırımcıları daha sonra hesap yapacak. Dolar kadar kazandım mı, altın kadar kazandım mı,  Bitcoin kadar kazandım mı? İlla ben kazandım olayı da yok. Türk Lirası karşısındaki bütün enstrümanlar kazanıyor. Türk Lirası karşısında değer kazanmaya bir şey olamaz. Sepet yapmak, varlıkları çeşitlendirmek daha isabetli olur. Acemi yatırımcılar tek hisse senedi üzerinden gidiyor. Yatırım yaptığı şirketlerin ne iş yaptıklarını dahi bilmiyorlar. Borsa kimseyi zarar ettirmez. Sen trenin neresinden bindin. Bu sorunun yanıtını veremedikten sonra borsa kimseye kazandırmaz uzun vadede. Sakin olacaksın, sene sonunu bekleyeceksin" dedi.


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ayrıca yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altınla ilgili olarak da çok önemli açıklamalar yaptı.

İslam Memiş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Gram altının fiyatı öncelikle 3 bin liralık pik seviyesine ulaşacak ve daha sonra da 4 bin liralık seviyesine kadar yükselmeye devam edecek. Ancak 3 bin 500 Türk Lirası ve 4 bin Türk Lirası ifadelerini sık sık kullanmak istemiyorum; çünkü bu durum toplumda endişe ve paniğe yol açabilir" dedi.

Ayrıca açıklamasında dolar değerlendirmesi de yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Geçen sene 18 Türk Lirası olan dolar kuru, 28 Türk Lirası'na yükseldi ve şu anda da 33 Türk Lirası. Serbest piyasada bu sene için 40 Türk Lirası seviyelerini bekliyoruz. Doların yükselmesiyle beraber gram altın da değer kazanıyor. Fakat asıl mesele gram altında" dedi.

Doğal gaz yardımı ödemeleri resmen başladı! Hesaplara 399 milyon 947 bin TL yatırılacak!

2023'te gayrimenkul satanlar dikkat! Konut sahipleri bu tarihi sakın kaçırmayın!

Volkswagen'den tam 514 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! VW ticari araçların yeni fiyatları görenleri şaşırttı!


Geri Dön