09 / 05 / 2024

İslam Memiş dolar için uyardı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

İslam Memiş dolar için uyardı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Finans uzmanı İslam Memiş, dolar kurundaki yavaşlamaya dikkat çekerek uyarıda bulundu.



Finans ve yatırım uzmanı İslam Memiş, dolar endeksinin küresel olarak düştüğünü söylüyor. Memiş, dünyanın doların değer kaybettiği veya biraz da olsa tansiyonun düştüğü bir dönemden geçtiğine dikkat çekiyor.

Memiş, Mart 2023'ten itibaren ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımlarını durduracağını söyledi.

İslam Memiş dolar için uyardı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Her dediği çıkan İslam Memiş, piyasalarda agresif bir yükseliş şahsen beklemediğini dolayısıyla 18,60 – 18,70 seviyesinden alınan doların 20 - 21 seviyesine yükseldiği zamanda getirisine bakılması gerektiğini ve doları yatırım aracı olarak değil, ödeme aracı olarak gördüğünü açıkladı.

Memiş vatandaşları manipülasyonlara karşı dikkatli olması gerektiğini de belirtti.

Peki, dolarda son durum ne? İşte 16 Kasım 2022 dolar kurunda son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön