30 / 06 / 2024

İslam Memiş elindeki gram altını bozmak isteyenleri 'tek şart var' diyerek uyardı! 

İslam Memiş elindeki gram altını bozmak isteyenleri 'tek şart var' diyerek uyardı! 

Her yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşen ve yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten elindeki gram altını bozdurmak isteyenler için flaş bir uyarı geldi.



Her yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşen ve yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altındaki yükselişlerle birlikte pek çok kişinin merak ettiği soru arasında yer alan elimdeki altını bozdurmalı mıyım" sorusuna yanıt verdi.

Haber Global'de yer alan habere göre hem elinde altın olanların hem de altın almak isteyenlerin en çok takip ettiği isimler arasında yer alan  Finans Analisti İslam Memiş söz konusu satış için tek bir kriteri örnek verdi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Elimdeki gram altını bozdurmalı mıyım" sorusuna "tek şartla" yanıtını vererek, önemli açıklamalar yaptı. 

Finans Analisti İslam Memiş açıklamasında ons altın tarafında 2 bin 328 dolar seviyeleri olduğunu dile getirerek, 2 bin 293 dolara kadar gerilediğini ve yeniden yukarı yönlü ataklar beklediğini söyledi.

İslam Memiş elindeki gram altını bozmak isteyenleri tek şart var diyerek uyardı! 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada tepki yükselişlerinin görüldüğünü belirten İslam Memiş, aman aman bir yükselişler olmadığını ve geniş bant aralığına odaklandığını söyleyerek, 2 bin 280 ve 2 bin 380 rakamlarını telaffuz etti.

Açıklamasında yükselişlere hazırlık yapıldığını ve kenarda sessizce bekleme moduna geçtiklerini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önümüzdeki Temmuz ayının 2. yeni rallilere hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi. İslam Memiş açıklamasında 2 bin 330, 2 bin 360 doları takip edeceğini de dile getirdi.

Gram altının 2 bin 420 Türk Lirası'na kadar gerilediğini, şu anda 2 bin 486 TL'de olduğunu söyleyen, Finans Analisti İslam Memiş, bayramdan önce ve sonraki trendde yukarı yönlü hareketlerin dürdüğünü belirterek 2 haftalık süreçte gram altının 65 Türk Lirası değer kazandığını söyledi. İslam Memiş ayrıca açıklamasında 3 bin - 3 bin 500 beklentisinin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! Siz siz olun temel ve teknik analizden vazgeçmeyin!

Mert Başaran evini satmak isteyenleri uyardı: Barınma krizi var sakın satmayın!

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?


Geri Dön