Kent Haberleri

İslam Memiş gram altın için kaçınılmaz son dedi! Peş peşe rakam verdi! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, gram altın için kaçınılmaz son dediği rakamı açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak!  Memiş, ''kaçınılmaz son'' olarak açıkladığı gram altının ne kadar olacağını açıkladı

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, gram altının düşüşe geçeceğini açıklayarak rakam verdi. Memiş, ''kaçınılmaz son'' olarak açıkladığı gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşların hazırlıklı olması gerektiğini söyleyen Memiş, peş peşe açıkladı. Bakmayan çok pşman olacak.

 

GRAM ALTIN İÇİN KAÇINILMAZ SON!

Bu haftanın sakin geçeceğini bekliyorum diyen Memiş, beklentilerinde herhangi bir değişklik olmadığını belirtti. Doların uluslararası piyasalarda toparlanması, pariteler, altın ve gümüş fiyatında beklenen düşüşlerin gündeme gelebileceğini söyledi.

İslam Memiş, Altının ons fiyatı haftayı, 2 bin 8 dolar seviyesinden tamamlamıştı. İlk etapta 1 bin 960 dolar seviyesini takip edeceğini söyleyen Memiş, Gümüşün ons fiyatının 24,97 dolar seviyesinden haftayı tamamladığını söyledi.

Memiş gümüş için ''24,30-23,80 dolar destek seviyelerini takip edeceğim. Altın ve gümüşün gram fiyatlarındaki geri çekilmeler de kaçınılmaz olacaktır." ifadelerine yer verdi.

Altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları son dkaika kaç lira? 10 Nisan altın fiyatları kaç TL? Güncel altın fiyatları kaç lira? 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcıd tarafından yakından takipm ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Çarşamba günü açıklanacak olan ABD enflasyon rakamları altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Altının ons fiyatı güne 2000 doların altında başladı. Gram altın fiyatı 1287 lira, çeyrek altın fiyatı ise 2103 lira, Yarım altın fiyatı 4206 lira, Tam altın fiyatı 8380 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altının geri çekilme zamanı geldi diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Yürekler ağza geldi! Hemen bakın