04 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altında 2 bin 500 TL için tarih verdi! 

İslam Memiş gram altında 2 bin 500 TL için tarih verdi! 

Altının ons fiyatı, Fed'in faiz artışlarına ara verme olasılığı ve jeopolitik riskleri nedeniyle, yükselişe geçti. Haftanın ortasında düşüş eğilimine geçen altın fiyatları için yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş aştom fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşek mi?

ALTIN 5 AYIN ZİRVESİNE YAKLAŞTI!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta beş ayın zirvesine yaklaşırken bu haftadan itibaren kısmen düşüşe geçti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarını değerlendirerek gram altının geleceği seviyeyi açıkladı.

İslam Memiş gram altında 2 bin 500 TL için tarih verdi! 

GRAM ALTIN 2 BİN 500 TL OLACAK!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor seviyelere yükselirken bu hafta düşüşe geçti. Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Bu hafta altındaki düşüş karşısında İslam Memiş, '', "Bu hafta gram ve ons altın negatif yönde ilerliyor. Türkiye Cumhuriyet Bankasının ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı var. Her iki bankadan da faiz artırımı Avrupa Merkez Bankası'ndan 25 baz puan faiz artırımı, Türkiye Cumhuriyet Bankası'ndan ise 400-500 baz puan faiz artırımı bekleniyor. Bu beklentiler dolayısıyla Dolar-TL kurunda aşağı yönlü bir hareket bekleniyor. Bu düşüş sonrası 1-2 gün içerisinde artış görülecek.'' dedi.

İslam Memiş gram altında 2 bin 500 TL için tarih verdi! 

1976 dolar seviyesinde olan ons altının 2000 dolar seviyesine yükselme ihtimalinin olduğunu belirten Memiş, kısa vadede ons altında görünümün 2000 dolar yönünde ilerlediğini söyledi. 

Gram altının 1847-1857 TL civarında hareket ettiğini söyleyen Memiş, 1780-1880 aralığında seyretmesini bekliyor.  Gram altının 2024 yılı itibariyle 2bin 500 TL'ye yükseleceğini açıkladı.

Memiş altın almak isteyenlere seslenerek, 1780 lira seviyesinin uzun vadede yatırımcılar için alım yapabilecek bir rakamm olduğunu belirtti.

Altını olanlar dikkat! Bu rakamları görenler havalara uçacak! 25 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Gram altın yükselirken İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Alım fırsatı mı geliyor?

Altın fiyatlarında son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim Salı altın bilezik fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön