Altın & Gümüş

İslam Memiş gram altında rekor için tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminlerini kamuoyu ile paylaştı. Fed'in faiz artışlarında yavaşlamaya gideceğine dair beklentiler dolarda gerileme yaşanmasına sebep oldu

Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası ve gelecek hafta düzenlenecek olan Fed toplantısı öncesinde piyasalarda hareketlilik sürüyor. Fed'in faiz artışlarında yavaşlamaya gideceğine dair beklentiler dolarda gerileme yaşanmasına sebep oldu. Dolar/euro paritesi 5 hafta sonra yeniden denk vaziyete geldi. Emtia piyasasındaysa  "altın yükselecek mi?" sorusuna yanıt aranıyor. Gözler dün bin TL'nin üzerine çıkan gram altında. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolarda gerileme olacağını ifade ederken altında yeni rekor için tarih verdi.

Dolar ve altın piyasaları merakla takip edilirken, uluslararası ekonomilerde yaşanan gelişmeler yurtiçi piyasaları yakından ilgilendiriyor. Dolardaki gerileme dikkat çekerken altının yeniden toparlanma sinyalleri vermesi dikkat çekiyor. Dün bin liranın üzerine çıkan gram altının daha da artıp artmayacağı merak konusu. Altın fiyatı tahminleriyle bilinen finansal analist İslam Memiş TGRT Haber'de son durumu değerlendirdi. Altının rekora hazırlandığını belirten Memiş, Kasım ayını işaret etti.

Dolar endeksi en düşük seviyelerinde

BBP lideri Mustafa Desteci EYT'liler için tarih açıkladı!

Bakan Bilgin'den EYT müjdesi: Tamamladık!

İslam Memiş'ten hayat kurtaran uyarı! 'Elinizdekinden olmayın'