Altın & Gümüş

İslam Memiş gram altında yeni bombayı patlattı: 'Bunu bilmeniz lazım'

Gram altın için yeni değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş'in, yatırımcılar için 'Bunu bilmeniz lazım' dediği uyarılar dikkat çekti. İslam Memiş, gümüş, dolar, euro, borsa değerlendirmeleri de yaparken, zirve beklentisini açıkladı. İslam Memiş, euro, dolar, gümüş, borsa değerlendirmelerinde de bulunurken, zirve beklentisini açıkladı

Gram altın için yeni açıklamalarda bulunan İslam Memiş'in, altın yatırımcıları için 'Bunu bilmeniz gerek' dediği uyarılar dikkat çekti. İslam Memiş, euro, dolar, gümüş, borsa değerlendirmelerinde de bulunurken, zirve beklentisini açıkladı.

Gram altın ve gram gümüşte düşüşler yaşanacak mı? Gram altın yükselecek mi? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşteki altın ve gümüş ile ilgili değerlendirmelerini paylaşı. Memiş'in zirve tahmini de dikkatlerden kaçmadı.

Haberglobal'e göre; Borsa tahminleriyle sözlerine başlayan İslam Memiş, "Piyasalardaki son durumu yorumlamak için karşınızdayım. Borsa İstanbul 100 Endeksi, depremin birinci ve ikinci gününde açık kalmıştı, daha sonra kapatıldı, 14 Şubat'a kadar kapalı kaldı. Açık kalma sürecinde konuştuk, yanlış karardı. Düşüncem aynı. Borsa tarafında tekrar yeni kararlarla, tedbirlerle birlikte yukarı yönlü hareketlerin devam etme olasılığının güçlü olduğunu ifade etmiştim. 5000 puan seviyesinde bir rakam var. Şubat sonuna kadar da yüksek kalmaya devam edecek diye tahmin ediyorum. Muhtemelen önümüzdeki haftaların sonuna kadar da yüksek kalmaya devam eder" dedi.

DOLAR NE OLUR?

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

İslam Memiş'ten son altın yorumu geldi! Altın yatırımcıları bu tarihe dikkat etsin!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'