Altın & Gümüş

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı. Gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini belirten İslam Memiş, gümüş için rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü... Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü

Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorularının yanıtları yatırımcılar tarafından araştırılırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net rakam açıklaması geldi.  Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü...

İSLAM MEMİŞGÜMÜŞ İÇİN RAKAM VERDİ!

İslam Memiş, 2022 yılında gümüşün altınan daha çok kazandırdığını açıkladı. Gümüş yatırımcıları 2022 yılının en kazançlı çıkan yatırımcıları oldu. Peki gümüş 2023 yılında ne kadar olacak? İslam Memiş, gümüşün fiyatının 20 lira olacağını açıkladı. 2023 yılında gümüşteki yükselişlerin devam edeceğinin altını çizen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Memiş:‘‘Bu yıl gümüşteki yükselişin süreceğini düşünüyorum. Özellikle resesyon riski, jeopolitik riskler ve fiziki talep durumundan kaynaklı olarak gümüşün avantajı daha yüksek gibi görünüyor.

Özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatının 20 TL seviyesine, gümüşün ons fiyatının da 40 dolar seviyesine bir yükseliş görmemiz mümkün olabilir. Resesyon riski ile bu yükselişler başladı fakat yıl içerisine baktığımız zaman fiziki tarafta da ciddi bir talep var.

Altın yükselmeye devam ettikçe gümüşün maliyeti biraz daha azalıyor. 2023 yılında yine gümüşün altını yükseliş anlamında tahtından edeceğini ve yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum. Yıl içerisinde yeni rekorlar da görebiliriz’’ ifadelerini kullandı.

Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüşn gram alış satış fiyatı kaç lira? 12 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 12 OCAK 2023

Gümüş, 2022 yılının şampiyon yatırım aracı oldu. Geçtiğimiz sene yatırımcılar gümüşten yüzde 45 kazanç sağladı. Peki güncel gümüş fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları yükseliyor mu?

Bugün gümüş, güne yukarı yönlü başladı. 12 Ocak 2023 gümüşün ons fiyatı güne yüzde 1,26 yükselişle başlayarak 23,66 dolar oldu.

Gümüş gram alış fiyatı 14,24 lira, satıuş fiyatı ise 14,74 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gram altın, çeyrek altın fırladı! 12 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 17 gün sonra tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! Görenler feleğini şaşırdı! Bakan bir daha baktı!

Euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!