17 / 05 / 2024

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Peki gümüş ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları aman dikkat!



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş "Ons gümüşte 23 dolar sihirli seviyemiz. Gram gümüş ekranlarda 13.87 Türk Lirası fakat serbest piyasalarda 14.48 Türk Lirası. Pozitif beklenti ve düşüncem devam ediyor. 16 Türk Lirası ve 18 Türk Lirası'nı bekliyoruz, hedef 20 lira seviyesi." dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM NE? GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

26 Mart 2023 gümüş fiyatları hem gümüşü olanlar hem de gümüş almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki güne yükselişle başlayan gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş kaç TL, gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu?  

Gümüş ons fiyatı 23,26 dolardan değerleniyor. Gümüşün gramı 14,38 liradan alınıp 14,88 liradan satılıyor.

 

Aile Bakanlığından tam tamına 40 farklı destek ödemesi müjdesi! Bu desteklerden bir tanesini mutlaka alın!

Paralar hesaplara il il yatırılıyor! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın! 

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklileri aman dikkat! Zamlı maaşlar bu tarihlerde hesaplara tek tek yatacak! Kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön